maanantai 8. helmikuuta 2010

Halvasta sisäsiittoisesta astetta sisäsiittoisempaan ja halvempaan

Kulissit (romahtavat) -pakinasarja romautti todelliset kulissinsa siirtyessään autuailta Oulun ylioppilaslehden kolmossivun palstoilta ainakin hetkeksi köyhemmille laudunmaille. Aidan toisella puolella ruoho ei ole yhtään vihreämpää saati polteltavampaa, mutta tasan kahden vuoden turbulenssiuurastus Ylkkärin sivuilla tuntui olevan sopiva ajankohta solmia narunjatkot ja antaa uusien anonyymien kirjoittajien aloittaa punomaan köyttänsä.

Ylkkärin dediksien lähestyessä toimittajakunnassa kävi säännöllisesti kato ja viimeistään dediksien siirtäminen sunnuntai-iltoihin riitti juopohkolle ja laiskahkolle toimittajakunnalle tekemään yhden köyden keinut säännölliselle kirjoittamiselle Ylkkärin sivuilla.

Allekirjoittanut veti omat johtopäätöksensä jo elokuussa siirtyessään HELH&-lehden päätoimittajaksi. Meikän ohjastama imaginaarinen ravihevonen kirmaa tällä hetkellä jo kolmannessa numerossa ja kaikki muut toivomme, että HELH&: SOMMARKATALOGEN'09 on edes hiukan tasokkaampaa kuin aiemmat räpellykset. Jos lehti on helmikuun aikana ulkona, me voimme huudella täällä lisää solvauksia nurkkakuntalaisille HELH&'n vastustajille.

Pimmeys taas häipyi tullakseen takaisin ja ehdottaakseen perustamansa Kulissit (romahtavat) -pakinapalstan lopettamista. Hänen näkemysten mukaan kaikki sanottava oli sanottu. Tekstien sisäinen ääni ja epämairitteleva, heikkotasoisesti kirjoitetut palautteet vaimentuivat aikojen saatossa. Lopulta Pimmeyen mielestä kuului vain pihinää, joka hänen mielestään oli tulkittavissa kuolinkorinaksi. Pihinä saattoi tietysti johtua myös Pimmeyen keuhkoista, jotka "spragaa".

Nimimerkki "Lähde" joutui vapauttamaan sisäisen orinsa Ylkkärin tallista esteellisyyssyiden takia. Toinen työnantaja ei arvostanut kilpailijalle kirjoittamista ja eräät luottamustoimet velvoittivat hänet luopumaan pakinoiden hirtehisistä sisäpiirintiedoista.

Jäljelle jääneet vierailleet kirjoittajat ovat sitten niin vitun tyhmiä ja rumia, ettei niitä sitten haluttu jatkamaan millään tavoin yhtään mitään.

Näillä sivuilla tullaan hyödyntämään entistä enemmän yhteistyötä HELH&-lehden toimittajakunnan kanssa. Kaupunkikulttuurin säilymistä pyritään puskemaan läpi verkkokalvojen valokuvin, mietelmin, pakinoin ja kolumnein. Minä en haluaisi määritellä muuta kuin että olisin "helevetin ylypiä, joskin ölövi", jos tällä blogilla olisi myöhemmin kymmenkunta vakilukijaa. Jos ei, niin onhan tämä toisaalta halvempaa kuin YTHS:n kallonkutistajilla ramppaaminen.

näillä sanoilla Kulissit (romahtavat) jatkavat loputonta tiputteluaan

Lyyli Hämärä

ps. Kulissit (romahtavat) kirjoittajat kiittävät auliisti Ruonansuun Juttaa, Myllykosken Lauraa ja Aarnin Maria. Teillä ei nähtävästi ollut mitään tajua tyylistä Kulissien kanssa, mutta eipä meilläkään ollut tajua kirjoittaa tyylikkäämmin ;p I ALLA FALL; ISO KÄSI JA RYTMIHÄIRIÖT TEILLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti