torstai 8. heinäkuuta 2010

Muutama hyvä vinkki teille, jotka eksytty väärille sivuille Internetin maailmassa

Jotta Internetin voi ymmärtää jonkinlaiseksi sivilisaation tueksi, esittelee toimittajakunta kuusi kovaa Internet-sivua. Sivuista ei ole mitään hyötyä, joskin ne todistavat ihmisen älyllisyyden sosiaalisten tilanteiden ulkopuolella.

Annan pienen käyttösäännön näihin linkkeihin: lue niiden url-osoite ennen kuin klikkaat niitä. Näin voit ymmärtää niiden sanomasta jotain oleellista. ÄLÄ TEE TÄTÄ TYÖPAIKALLASI, ellet ole suljetussa ja turvallisessa toimistoloftissa. Pomosi voi häiriintyä mahdolliseen räkättelyysi.

Ok, kaikki hanskassa ja tiedostat, ettet hyödy tästä mitenkään? Hyvä. Sitten kohti Internetin ihmeellisyyksiä:

Kohde numero yksi:

http://www.sometimesredsometimesblue.com/

Url-osoite kertonee kaiken. Ei muuta kysyttävää, olettanen.

Kohde numero kaksi:

www.anus.com

Hämäävä osoiterivi ei kerrokaan kaikkea. Lue url-osoiterivistö uudelleen ja ihmettele, miten yksi maailman kalleimmista osoitteista on tällaisella, mielestäni hiukan eriskummallisella järjestöllä.

Hyvä. Olet ilmeisen hämmentynyt. Menkäämme kohteeseen numero kolme: 

http://amiawesome.com/

Jos et ymmärtänyt mitään, toista kohdat yksi, kaksi ja kolme, mieti miksi et ymmärrä mitään. Kantsii refreshata ruutua varmistuaksesi asian oikeallisuudesta. Nyt kannattaa palata muuten kohtaan yksi ja varmistaa, vaihtuuko väri. (Vaihtuuhan se.)

Kohde numero neljä tuli yhtäkkiä mieleen, joten sen täytyy olla jokin sellainen intuitio, joka vie tätä järjellisesti eteenpäin. Kohde numero neljä on siis: 

http://koti.kapsi.fi/airair/arvaa/1.html

(Tämä linkki ei tosin avaudu kuin perjantaisin juuri ennen kotiin raavaamista ahtaasta toimistosta. Mutta jollakin on välähtänyt vääräkantaisella hehkulampulla.)

Kohde numero kuusi jatkaa älyvapaalla linjalla. Ei kannata avata, jos kaiuttimesi ovat täysillä tai kärsit epilepsiasta. Tai kannattaa avata, mutta ei kannata laittaa suuta vaahtoamaan:


http://sieni.us/?id=17

En selitä enempää. Osa ymmärtää, osa ei ymmärrä. Muistakaa silti, miten viikingeille lopulta kävi ;)


Ja kohde numero kuusi on lyhyesti ja ytimekkäästi: http://www.presidentinkanslia.fi/loppu.htm

Näillä voinemme todistaa, että Internetissä on myös jotain hyöydyllistä.

Pimmeyen Peleko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti